به گزارش سرویس سیاسی صراط نیوز روزنامه های زنجیره ای "شرق" و "سازندگی" در شماره امروز خود طی مطالبی با عناوین «دستور پزشکیان برای احیای کانون پرورش فکری» و «آینده کانون» در یک رپرتاژ خبری بی سابقه برای موسسه مذکور، به بازنشر نامه رئیس دفتر پزشکیان به وزیر آموزش و پرورش پرداختند و خواهان رفع نگرانی ها و درنظرگیری پیشنهادهای اعضای «انجمن نویسندگان کودک و نوجوان» در خصوص الغای طرح ادغام واحدهای کانون در آموزش و پرورش شدند!
اما به راستی چه فوریت و ضرورتی موجب شده تا دولت وفاق بازان و لشکر رسانه ای حامیان آن، تا این حد نسبت به ادغام یا انحلال «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» حساس بوده و در برابر آن موضع گیری کنند؟ برای فهم این موضوع تنها کافیست مروری بر تاریخچه شکل گیری این کانون داشته باشیم.
یکی از نهادهایی که در راستای سیاست های فرهنگی فرح پهلوی در سال 1344 تاسیس شد، «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» بود. اصولاً این "کانونهای پرورش فکر" سیاستی بود که از زمان روی کار آمدن دودمان پهلوی در 1304 در دستورکار کانونهای جهانوطن و زرسالار جهانی قرار گرفت. بیوه شاه معدوم مسئولیت تاسیس و اداره کانون پرورش فکری را به دوست، ندیمه و دستیار ارشد خود «لیلی امیر ارجمند» سپرد که زنی جاسوسه دوجانبه دستگاه های اطلاعاتی، از اروپای شرقی گرفته تا سازمان سیا آمریکا بود!
سپردن مسئولیت نهادهای حساسی همچون وزارت آموزش و پرورش به فرخ رو پارسای بهایی الاصل و لیلی امیر ارجمند فاسد، نشان از این حقیقت داشت که رژیم ملعون پهلوی، برای منحرف نمودن نسل ایرانیان از همان دوران کودکی برنامه ریزی کرده بود. افزون بر این، راه اندازی کانون های آموزش زبان انگلیسی ذیل همین موسسه، از دیگر اقدامات این رژیم منحوس برای مبارزه با فرهنگ بومی و غربی سازی جامعه ایرانی محسوب می شد.
جالب اینجاست که پس از رخداد انقلاب شکوهمند اسلامی و حتی در جریان رقم خوردن انقلاب فرهنگی، این کانون مشکوک نه تنها بدون تغییر نام و با همان آرم طراحی شده دوران پهلوی به فعالیت خود ادامه داد بلکه پی ریزی بسیاری از انحرافات تربیتی را نیز در قالب تولید فیلم و نمایش های عروسکی در حوزه کودک و نوجوان آغاز نمود.
لازم است بدانیم بسیاری از به اصطلاح هنرمندان و کارگردانان مساله دار، برآمده و پرورش یافته کانون پرورش فکری بوده اند که پس از کسب شهرت و دریافت بودجه های کلان از بیت المال، علیه نظام اسلامی به لجن پراکنی و ضدیت با این شجره طیبه پرداختند.
شماری از تربیتشدگان این مکتب، که هیچ ربطی هم الزاما به سیاستهای دستگاه حکومتی سابق نداشته است روحانی هستند یا از مدیرات طراز اول نظام در مدیرتهای کلان کشوری یا استانی،
بعد هم این که میگویید جالب است بعد از انقلاب هم ...
عامل این اقدام شهید بهشتی و شهید باهنر بودند که با درایت و هوشمندی فهمیدند که کانون ربطی به حکومتها ندارد و میتواند به فرهنگ این کشور و ارتقای کودکان و نوجوانان آن کمک کند.
این چه تفکری است که هر دستگاه خوبی را که امید بچههای این مملکت به آن است تنها به دلیل تاسیس در زمان شاه باید تعطیل کنیم؟!!
بهنظرم آتشناشنی را تقویت نکنید، یا چه دلیلی دارد که بانک سپه و ملی به کار خود ادامه می دهند. کشور اورژانس هم نمیخواهد! بچههای ما هم کتاب و فیلم هم نمیخواهند چون لیلی امیر ارجمن به قول شما جاسوس بوده؟!!
که نفهم مطلق هستی
به ناتوانی خود حتی در خانواده واقفند
اما به سطحی نگری مردم نیز
نردبانی برای رسیدن به قدرت ساخته
پله های آن، حجاب fitf ، فیلتر، مذاکره ،۰۰۰۰
این نردبان گویای روشن بی مسئولیتی ای فرقه است
به اقتصاد وفرهنگ وسیاست نگاهی شود
در مقایسه با ----- مسئولیت پذیری وبی مسئولیتی اشکار
کینه توزی را کنار بگذارد....
۵۰ سال پهلوی در شهر شما بشمار چند مدرسه
۴۵سال انقلاب در شهرتون چند مدرسه ساخته شده
قس علی هذا
تمام خدمات ۵۰ساله برابر باخدمات یک استان نمیشود ، اضافه کن شیطنت های کدخدا را در۴۵سال
اتفاقا ملت تخریب کرد و آن کاخ ستم وخاندان هاپولی کن پالانی را
منصف باش عزیز تا دوست داشتنی باشی
بزرگترین خیانت پهلوی
تخلیه فرهنگی مردم توسط شرق شناسان بامجری گری
پالانی های قبرسی بوده